• 1-printexmkd.jpg
  • 2-printexmkd.jpg
  • 3-printexmkd.jpg
  • 5-printexmkd.jpg

Colortec

 

Нашата компанија КОЛОРТЕК ДООЕЛ е со седиште во Скопје. Основна дејност, е сервис, и продажба на XEROX машини за фотокопирање и штампање. Покрај машини, се занимаваме и со продажба на потрошен материјал за истите.

Погледнете го каталогот со нашите производи.

За детални информации, Ве молиме да не контактирате.

 

Printex ПОДАТОЦИ ЗА ФИРМАТА:
Назив: КОЛОРТЕК ДООЕЛ
Матичен број: 6653057
Седиште: Скопје, Митрополит Т.Гологанов бр.28 б
Даночен Број: 4080010517212

ColorTec